Anti-fraude etiketten

Voor anti-fraude etiketten van gedegen kwaliteit moet u bij Reklam zijn. Bij anti-fraude etiketten is het van groot belang dat de etiketten hun ‘werk’ doen en dus uitstekend hechten, waterbestendig zijn én in diverse vormen verkrijgbaar zijn. Gelukkig regelt Reklam dat allemaal voor u. Dus wilt u pogingen tot manipulatie en andere manieren van fraude tegengaan? Kies dan voor de duurzame kwaliteitsproducten van Reklam. Vraag gerust alvast een snel een offerte aan, dan helpen we u persoonlijk verder.

De toepassingen van anti-fraude etiketten

Als gerenommeerde etikettendrukkerij heeft Reklam ervaring met het drukken van anti-fraude etiketten voor diverse branches. Dit stelt ons in staat om dergelijke etiketten voor uiteenlopende toepassingen te realiseren. Heeft u bijvoorbeeld anti-fraude etiketten nodig omdat u computers, laptops, tablets, machines, andere elektronica of de verpakkingen daarvan wilt verzegelen? Of wilt u bepaalde radiatoren, motoren of ketels voorzien van stickers? Dan zorgen wij er graag voor dat u de producten met de juiste eigenschappen bestelt, zodat u voor langere tijd voorzien bent van anti-fraude etiketten.

Dat houdt onder andere in dat onze anti-fraude etiketten waterbestendig zijn en uiteraard uitstekend hechten. Indien gewenst kunnen ze ook voorzien worden van een bepaald patroon waardoor eventueel geknoei direct zichtbaar is. Kortom: met een anti-fraude label van Reklam weet u dat u goed zit.

Keuringsstickers fraude bestellen

Verzegeling is waar het om gaat als u keuringsstickers tegen fraude bestelt. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat apparatuur, dozen, machines, computers, telefoons, deuren en ramen van gebouwen gemarkeerd worden. Doordat deze stickers beschadigd raken als er wordt getracht deze te verwijderen is een poging tot fraude direct zichtbaar. Hiermee kunt u de veiligheid van uw producten, en misschien ook wel de veiligheid van uw medewerkers en/of klanten, beter waarborgen. Zeer belangrijk, toch?

Ultra destructable anti-fraude etiketten

We vertelden u net al even over de anti-fraude stickers die beschadigd raken wanneer er geprobeerd wordt ze te verwijderen. Dit worden ook wel ultra destructable stickers genoemd. Deze stickers zijn gemaakt van materiaal dat bij een poging tot verwijderen in heel kleine stukjes breekt. Ze scheuren makkelijk en kunnen niet meer teruggeplakt worden, wat deze stickers ook wel ‘hufter proof’ maakt. U kunt deze stickers op rol bestellen, maar ook op stickervellen en als losse stickers.

Water- en/of hittebestendige anti-fraude etiketten

Reklam biedt verschillende mogelijkheden en toepassingen wat anti-fraude etiketten betreft. Daar bedoelen we bijvoorbeeld mee dat we altijd kijken naar het specifieke doeleinde van uw stickers en op basis daarvan het geschikte materiaal uitkiezen. Zo zijn vinylstickers met chroomfolie hittebestendig en dus geschikt voor op hete toepassingen zoals radiatoren, ketels, motoren of boilers. Bovendien zijn al onze stickers waterbestendig. Dit maakt onze stickers duurzaam en zorgt ervoor dat onze stickers – indien er geen fraude gepleegd wordt – jarenlang kunnen blijven zitten.

Anti-fraude etiketten bestellen

Wilt u vandaag nog weten wat Reklam voor u kan betekenen? Vraag dan gauw een offerte aan of bel ons op 31 (0)23 535 7517. Onze adviseurs staan u graag te woord en voorzien u van persoonlijk advies, zodat u zeker weet dat u exact de juiste anti-fraude etiketten bestelt voor de door u gewenste toepassing.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten