Anti-fraude etiketten

Wij bieden duurzame anti-fraude etiketten waarmee u pogingen tot manipulatie en andere manieren van fraude kunt tegengaan. De etiketten hechten uitstekend en zijn vuil- en waterbestendig. Ook kunt u ze laten voorzien van een patroon wat meteen zichtbaar wordt als er gepoogd wordt de etiketten te verwijderen.

We hebben ervaring met anti-fraude etiketten voor diverse branches en toepassingen. Bijvoorbeeld voor computers, laptops en tablets of andere elektronica, voor het verzegelen van verpakkingen of voor machines zoals radiatoren, motoren of ketels.

Ultra destructable anti-fraude etiketten

Deze stickers zijn van een materiaal dat bij poging tot verwijderen in heel kleine stukjes breekt. Ze scheuren makkelijk en kunnen niet meer teruggeplakt worden, waardoor ze ook wel ‘hufter proof’ worden genoemd.

Void etiketten

Wanneer men een VOID etiket probeert te verwijderen blijft er een beveiligingslaag op het product achter. Het is meteen zichtbaar als er met het etiket is geknoeid.
Standaard gebruikt men de tekst VOID (ongeldig) maar een gepersonaliseerde tekst is ook mogelijk.

Water- en/of hittebestendige anti-fraude etiketten

Vinylstickers met chroomfolie zijn hittebestendig en dus geschikt voor op hete toepassingen zoals radiatoren, ketels, motoren of boilers. Bovendien zijn de stickers waterbestendig. Dit maakt ze duurzaam en zorgt ervoor dat ze jarenlang kunnen blijven zitten.

Om te zorgen dat u de juiste anti-fraudesticker krijgt, overleggen we graag met u over het specifieke doeleinde. U vindt onze contactgegevens hier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten