Etiketten en labels

Met een breed assortiment aan materialen, druktechnieken en vakmanschap produceren wij uw label precies zoals u het wenst. Reklam produceert zelfklevende etiketten in alle soorten en maten, in kleine en grote oplages. Voor vrijwel alle toepassingen hebben wij een oplossing. Er zijn verschillende soorten labels met de meest voorkomende soorten hieronder beschreven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Wilt u uw etiketten met spoed geleverd hebben? Ons salesteam informeert u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden. Bel +31 (0)23 535 7517 of mail naar: mail@reklam.nl.

Labels blanco op rol

Zelfklevende labels in 27 maten, zonder opdruk, in 10 verschillende kleuren ondergrond. Deze etiketten zijn printer geschikt met probleemvrije verwerking. Klik op de titel voor meer informatie over labels blanco op rol.

Meerlaagse etiketten

Zelfklevende etiketten bestaande uit één of meerdere pagina's voor al uw extra informatie, in zowel booklets als duolabels leverbaar. Klik op de titel voor meer informatie over meerlaagse etiketten.

Labels bedrukt op rol

Zelfklevende labels bedrukt in 1 tot 12 kleuren op hoogwaardige materialen en in alle bestaande druktechnieken als flexo, boekdruk, zeefdruk, digitaal en offset UV. Klik op de titel voor meer informatie over labels op rol.

Etiketten op A4 vel

Etiketten op A4 vel zijn er in diverse vormen en kwaliteit. Klik op de titel voor meer informatie over etiketten op A4 vel.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten