Maatwerk durables

Bij Reklam kunnen wij u ook adviseren over materialen met een lange levensduur. Uw durables maatwerkproject; onze specialisten adviseren u graag met onze kennis en ervaring om tot een geschikt product voor uw toepassing te komen, tevens helpen we u graag om uw stickers en/of constructie zowel goedwerkend op uw toepassing als ook commercieel gunstig op te bouwen.

We doelen dan op materiaalconstructies die langer dan 7 jaar lichtecht en/of chemicaliënbestendig dienen te zijn. Veel materialen hebben een beperkte levensduur, een langere levensduur is niet of nauwelijks gegarandeerd. Wij hebben de kennis en de mogelijkheden u deze materialen al dan niet bedrukt aan te bieden en eventueel te voorzien van certificering en garanties. Interessant? Ons salesteam informeert u graag over de mogelijkheden.

Bel met onze specialisten voor meer informatie: +31 (0)23 535 7517 of vraag hier uw offerte aan.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten