Multilayer/meerlaagse etiketten

Wilt u meer informatie op uw etiket plaatsen dan op een normaal etiket past? Dan is het een goed idee om voor multilayer of meerlaagse etiketten te kiezen. Deze etiketten bieden u dubbel of zelfs drie keer zoveel ruimte, of u kunt ervoor kiezen om een compleet ‘boekje’ op uw product te laten kleven.

Meerlaagse etiktten zijn voor diverse toepassingen heel geschikt; voor handleidingen in meerdere talen, voor uitleg over gevaarlijke stoffen of voor toevoeging van bijvoorbeeld recepten. Hieronder leest u meer over het duo label, trio label en booklet label.

Duo labels

Bij een duo label worden twee etiketten van hetzelfde formaat bovenop elkaar aangebracht. Zo bieden ze u een dubbele hoeveelheid ruimte. De etiketten kunnen gemakkelijk geopend en weer gesloten worden.

Trio labels

Trio labels bestaan uit drie lagen. Hierop kunt u dus nog meer informatie kwijt dan op een duo label. Voor het maken van trio labels wordt dezelfde werkwijze gebruikt als bij duo labels, alleen dan met een laagje meer.

Booklet labels

Wilt u een echt grote hoeveelheid informatie kwijt op uw etiket, dan kunt u het beste kiezen voor het booklet label. Dit is een compleet zelfklevend meerpagina boekje.

 

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten