Durables

Durables is een verzamelnaam voor duurzame stickers met een langere levensduur. Door gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken voor langere houdbaarheid buiten en in veeleisende toepassingen geschikt. Reklam biedt binnen durables een verscheidenheid van producten aan;

Durables kunnen vaak zowel op rol als los geleverd worden. Reklam produceert durables in alle soorten en maten, in kleine en grote oplages en wij hebben voor vrijwel alle toepassingen een oplossing.

Zeefdruk plano

Hoogwaardige materialen in combinatie met zeefdruk maken dit product geschikt voor buiten gebruik tot wel 10 jaar en in lastige omstandigheden. Klik op de titel voor meer informatie over zeefdruk plano.

Zeefdruk op rol

Hoogwaardige materialen in combinatie met zeefdruk maken dit product tot wel 10 jaar geschikt voor buiten gebruik en in lastige omstandigheden. Deze durables worden op rol geproduceerd voor een probleemvrije automatische verwerking geschikt. Klik op de titel voor meer informatie over zeefdruk op rol.

Grootformaat

U kunt bij Reklam ook terecht voor grootformaat digitaal geproduceerde stickers, formaten tot 2 x 2 meter kunnen probleemloos worden geproduceerd. Klik op de titel voor meer informatie over grootformaat stickers.

Specials

Specials zijn uw durables maatwerk project. Onze specialisten adviseren u graag met onze kennis en ervaring om tot een geschikt product voor uw toepassing te komen. Tevens helpen we u graag om uw stickers en/of constructie zowel goedwerkend op uw toepassing als ook commercieel gunstig op te bouwen. Klik op de titel voor meer informatie over deze maatwerkstickers.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten