Durables

Durables is een verzamelnaam voor duurzame stickers met een langere levensduur. Door gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken geschikt voor jarenlang buitengebruik en voor veeleisende toepassingen. Reklam biedt binnen durables een verscheidenheid van producten aan;

Zeefdruk plano 

Hoogwaardige materialen in combinatie met zeefdruk maken dit product geschikt voor jarenlang buitengebruik en voor lastige omstandigheden. Klik op de titel voor meer informatie over zeefdruk plano.

 

Zeefdruk op rol 

Hoogwaardige materialen in combinatie met zeefdruk maken dit product geschikt voor jarenlang buitengebruik en voor lastige omstandigheden. Deze durables worden op rol geproduceerd voor een probleemvrije automatische verwerking. Klik op de titel voor meer informatie over zeefdruk op rol.

 

Groot formaat 

U kunt bij Reklam ook terecht voor groot formaat digitaal geproduceerde stickers, formaten tot 2 x 2 meter kunnen probleemloos worden geproduceerd. Klik op de titel voor meer informatie over groot formaat stickers.

 

Specials 

Specials zijn uw durables maatwerk project. Onze specialisten adviseren u om tot een geschikt product voor uw toepassing te komen. Klik op de titel voor meer informatie over deze maatwerkstickers.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten