Diensten 

Reklam heeft naast het bedrukken van zelfklevende etiketten en stickers veel meer te bieden. Zoals diensten voor derden, afwerking voor derden, voorraadbeheer van uw producten of advies voor de etikettering van uw productenrange.

Heeft u vragen over de diensten die wij bieden? Ons salesteam informeert u graag over de mogelijkheden.

Drukken

Reklam heeft alle drukwerktechnieken in huis en bedrukt zelfklevende etiketten en stickers in alle soorten en maten, voor kleine en grote oplages. Met een breed assortiment aan materialen en druktechnieken kunnen wij uw label of durable drukken en leveren zoals u het wenst.

Afwerken

U kunt bij Reklam terecht voor de afwerking van uw rollen etiketten tot verdere eindproducten. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Kappen

Reklam heeft met een 3-tal kapmachines een uitgebreid aanbod voor het verwerken van rollen etiketten naar vellen etiketten.

Voorraadbeheer

Reklam ontzorgt u door uw product op voorraad te houden en u kunt op afroep bestellen. U bent zo in staat binnen 24hr uw product in huis te hebben en u zit er nooit om verlegen.

Verpakken

Reklam verwerkt grote volumes tot kleine gepersonifiseerde pakketten met de gewenste hoeveelheid en per gewenst afleveradres. Denk aan SALE etiketten in de retail. Elke winkel krijgt zijn eigen hoeveelheid SALE etiketten al naar gelang de behoefte, alle op dezelfde dag geleverd in de betreffende store en traceable per pakket.

Design

Reklam kan ook het ontwerp van uw etiket verzorgen. Onze prepress kan uw wensen vertalen naar een aansprekend etiket of sticker met de uitstraling die uw product wenst en verdient.

Advies

Reklam heeft veel knowhow en jarenlange ervaring in de productie van labels en durables en de branches waarin onze producten gebruikt worden en kan u van alle advies voorzien. Welk materiaal is het meest geschikt? Welke lijmlaag werkt het best voor mijn product of welke druktechniek is het beste voor mijn toepassing? Maar onze kennis is ook tijdens een ontwerptraject interessant; wat is technisch haalbaar of wat zijn de consequenties bij een enkele tekstwijziging in een productrange.

Spoedservice

Reklam heeft ook een spoedservice. Neemt u contact met ons op en wij overleggen meteen met u wat voor uw product de snelst mogelijke levertijd is.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten