Wie zijn wij

Reklam is opgericht in 1974 op de Burgwal in Haarlem Centrum. Vanuit een behoefte om de kennis en kwaliteit te waarborgen is er gestart met een eigen productie. Sinds die tijd hebben klanten ons gevonden en nog steeds herkent men de kwaliteit en service waar wij om bekend staan. Snel en goed, met oog voor persoonlijk contact en een dosis vakkundigheid.

Reklam is een familiebedrijf en is sinds de oprichting in en om regio Haarlem gebleven. Wij werken vanuit één gecentraliseerde locatie in Haarlem, op 10 minuten van Amsterdam, met bijna 5000 m² aan hightech productie, magazijn en kantoren. Hier staan meer dan 55 vakmensen klaar om uw etiket of sticker te ontwerpen, produceren en/of beheren.

We bedienen de bakker om de hoek (MKB) maar ook multinationale firma’s met afroepcontracten en voorraadbeheer. Geen opdracht is voor Reklam te klein of te groot. We leveren vanaf enkele stuks tot aan vele miljoenen etiketten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten