Bedrukte etiketten bestellen

Wilt u bedrukte etiketten bestellen? Zoek dan niet verder, bij Reklam kunnen we u hier namelijk uitstekend bij helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring is onze drukkerij niet meer weg te denken in de branche. Kwaliteit en service is waar wij voor staan. Dat laten we graag aan u zien wanneer u bedrukte etiketten of één van onze andere uiteenlopende producten bestelt. Vraag gerust alvast een offerte aan, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Bedrukte etiketten bestellen: de mogelijkheden

Welke vorm wenst u? En wat zijn uw keuzes op het gebied van materialen, druktechnieken en kwaliteit? Bij Reklam is van alles mogelijk. Wij bedrukken etiketten, bijvoorbeeld op rol, in allerlei soorten en maten en maken daarbij gebruik van diverse technieken, zoals:

 • foliedrukken
 • zeefdrukken
 • perforeren
 • nummeren
 • lakken
 • lamineren
 • delamineren
 • belijmen
 • lijmzijde drukken
 • pregen
 • depregen
 • bronzen
 • zuigstansen

Afhankelijk van het doeleinde van de etiketten kiest u zelf of u gebruik wilt maken van kunststof, fluor of papier. Ook bent u qua kleurkeuze helemaal vrij en kunt u de lijmsoort zelf kiezen.

Wilt u meer weten over de technieken, de mogelijkheden qua oplages of de kosten? Dat is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder.

Bedrukte stickers voor iedere branche

Onze ervaring met verschillende branches stelt ons in staat om aan iedere vraag te kunnen voldoen. Wij werken al jaren voor bijvoorbeeld de foodindustrie, het MKB, de chemische industrie, automotive, de healthcare, het transport, de flora en DM. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van keuringsstickers en veiligheidsstickers die voor veel bedrijven in bepaalde branches verplicht zijn.

Etiketten laten bedrukken voor promotie

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons aan te kloppen voor promotiemateriaal. Wilt u stickers laten bedrukken met uw bedrijfslogo of contactgegevens? Of wilt u labels bedrukken voor een bepaalde beurs of congres? Geen probleem; u kunt voor elke vorm en elk formaat bij ons terecht. Etiketten op rol bedrukt bieden u bovendien veel gemak. De labels worden precies zoals u dat wenst op maat geleverd.

Etiketten bedrukken voor diverse toepassingen

We noemden het net al even: bij Reklam zijn we in staat om voor vele branches en vele toepassingen etiketten te bedrukken. Binnen of buiten, waterdicht of ultra duurzaam; het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we u te bieden hebben. Omdat wij aan zoveel diverse wensen kunnen voldoen zijn onze stickers geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo maken we enerzijds etiketten voor wijnflessen en bierflessen, terwijl we ons anderzijds bezighouden met keuringsstickers die bewijzen dat bedrijven voldoen aan de NEN normen.

Bestel uw bedrukte etiketten vandaag nog bij Reklam

Of u nu een grote of kleine bestelling heeft; wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en aan uw wensen te kunnen voldoen. Op die manier kunnen wij een passend voorstel voor u maken waardoor u direct weet waar u qua kosten aan toe bent. Onze adviseurs zijn ervaren in het geven van persoonlijk advies en staan ook u graag te woord. Doe daarom gerust alvast een offerteaanvraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw specifieke wensen en de mogelijkheden te bespreken.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten