Bieretiketten

Wie ons benadert voor het bedrukken van bieretiketten, verwijzen wij vriendelijk naar Grapelabels HQ. Dit bedrijf is onderdeel van Reklam en is al vele jaren gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en produceren van etiketten voor bierflessen, wijnflessen en spirits.

 

Zelfklevende bieretiketten

Voor zelfklevende bieretiketten hebben wij een zeer uitgebreide voorraad van speciale materialen en belijmingen. Dankzij onze uitgebreide voorraad zijn wij in staat om zeer korte levertijden te hanteren, of het nu gaat om een grote of kleine oplage.

Bieretiketten in wet glue

Ook voor wet glue bieretiketten bent u bij Grapelabels aan het juiste adres. Van gangbaar materiaal tot zeer exclusief handgeschept papier: ook hier is heel veel mogelijk. We werken met een volledig geautomatiseerd wet glue productieapparaat (Cut and Stack).

Afwerking

Om uw bieretiket extra te laten opvallen tussen alle andere biertjes in het schap kunt u gebruik maken van diverse soorten afwerkingen. Extra aandacht en luxe uitstraling kan verkregen worden met bijvoorbeeld een folie, spotvernis of preeg.

Ook als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om uw complete voorraad door ons te laten verzorgen kunnen we u verder helpen.

Bieretiketten laten ontwerpen

Een goed bieretiket begint bij een goed ontwerp. Bij Grapelabels kunnen we het gehele creatieve proces en het ontwerp van uw bieretiket verzorgen. Dit doen wij in huis en indien nodig met creativiteit van buitenaf. Onze designers vertalen uw wensen naar een aansprekend etiket met de uitstraling die past bij het bier waar het om gaat.

De adviseurs van Grapelabels voorzien u graag van persoonlijk advies en spreken al uw wensen met u door. Neem hier contact met ons op.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten