Blanco etiketten

Blanco etiketten bestellen die exact aan uw kwaliteitswensen voldoen? Dat doet u bij Reklam. Wij leveren blanco etiketten op rol en blanco etiketten op A4vel waarbij u kunt kiezen uit diverse formaten, kleuren en oplages. Blanco etiketten zijn toepasbaar voor talloze doeleinden op diverse producten. Wilt u weten wat Reklam voor u kan betekenen? Doe gerust een aanvraag, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Blanco etiketten op rol

Voor het bestellen van blanco etiketten op rol zijn er diverse mogelijkheden. De blanco etiketten op rol worden op papieren materiaal vervaardigd.
U kunt de blanco etiketten bestellen in de kleuren matwit, matgeel, matblauw, matgoud, matzilver, fluorrood, fluororanje, fluorgroen, fluorgeel en fluorroze.
Alle kleuren zijn zeer geschikt voor thermotransferprinters, met uitzondering van matgoud en matzilver. Reklam kan deze kleuren wel voor u aanmaken vanaf 10.000 exemplaren. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. We nemen de mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

Specifieke informatie blanco etiketten op rol

Om blanco etiketten op rol te bestellen hanteren wij een minimumafname van 1.000 stuks per kleur en formaat. Uiteraard maken wij een gunstige kwantumprijs voor u wanneer u verschillende kleuren van hetzelfde formaat wilt combineren.
Blanco etiketten op rol thermodirect en pinfeed etiketten (zigzag gevouwen) zijn ook in afwijkende formaten leverbaar. We voorzien u graag van persoonlijk advies; neem dan ook gerust contact op voor meer informatie.

Blanco etiketten op A4

Van de A4vellen hebben wij diverse modellen op voorraad. Standaard worden deze papieren A4 etiketvellen geleverd op matwit papier met een permanente lijmsoort per 100 vel in een doos.
Onze blanco etiketten op A4vel zijn geschikt voor laserprinter, inkjetprinter, offsetdruk, boekdruk en zeefdruk. De A4 etiketten zijn leverbaar met verschillende maten etiketten op het vel.
Van 1 etiket per vel, 8 etiketten per vel tot en met 144 etiketten per vel.
Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare A4 vellen.

Waarom blanco etiketten bestellen bij Reklam?

Met ruim 45 jaar ervaring is Reklam uw kwaliteitspartner als het gaat om het drukken van etiketten en stickers. Van vinylstickers tot raamstickers en van retail-etiketten tot de blanco variant: wij kiezen ervoor om u persoonlijk te woord te staan en te adviseren over de uiteenlopende mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine of grote oplages, bel of mail ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden.

Blanco etiketten bestellen

Wilt u blanco etiketten bestellen op rol of op A4vel en wilt u zeker weten dat u voor kwaliteit kiest? Ga dan voor de oplossingen van Reklam. Wij bieden voor vrijwel elke toepassing een oplossing en kijken ernaar uit om u persoonlijk te woord te staan en te informeren over de mogelijkheden. Vraag gerust alvast een offerte aan of neem contact met ons op, dan helpen we u zo spoedig mogelijk verder!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten