Blanco etiketten

Reklam levert blanco etiketten op rol en blanco etiketten op A4vel waarbij u kunt kiezen uit diverse formaten, kleuren en oplages.

Blanco etiketten op rol

De blanco etiketten op rol worden op papier vervaardigd. U kunt de blanco etiketten bestellen in de kleuren matwit, matgeel, matblauw, matgoud,
matzilver, fluorrood, fluororanje, fluorgroen, fluorgeel en fluorroze. Alle kleuren zijn geschikt voor thermotransferprinters, met uitzondering van matgoud en
matzilver.

Blanco etiketten op A4

Van de blanco A4-vellen hebben wij diverse modellen op voorraad. Standaard worden deze papieren A4 etiketvellen geleverd op matwit papier met een permanente lijmsoort, per 100 vel in een doos. Geschikt voor laserprinter, inkjetprinter, offsetdruk en boekdruk. Ook leverbaar met verschillende maten etiketten op vel. Van 1 etiket per vel tot en met 144 etiketten per vel.

Blanco etiketten bestellen

We informeren u graag over de mogelijkheden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten