Automotive labels

Een auto is een verzameling onderdelen met verschillende ondergronden die werken onder heftige omstandigheden (denk aan kou, hitte, beweging, druk). Etiketten spelen hierin een belangrijke rol, door bijvoorbeeld het verstrekken van kritieke informatie over veiligheid, onderhoud en gebruik. Automotive labels zijn dan ook heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Voor interieur, exterieur en motoronderdelen

Er zijn in de autobranche vaak strikte regels en normen voor labelmaterialen. Wij bieden hoogwaardige en duurzame stickers voor interieur, exterieur en motorcompartimenten. Onze automotive labels zijn hittebestendig en weerbestendig en bestand tegen vloeistoffen zoals remvloeistof, ruitensproeiervloeistof en motorolie.

Wij kunnen stickers van industriële kwaliteit leveren voor alle mogelijke omstandigheden; veiligheidslabels die onder alle omstandigheden moeten blijven zitten, garantiestickers, stickers met onderhoudsinformatie, fabricage- en herkomstetiketten, stickers voor op banden en voor in het auto-interieur.

We geven u graag meer informatie over automotive labels.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten