Lexan labels

Lexan labels kopen? Een van onze durables, voor een duurzame en hoogwaardige keuze in verschillende uitvoeringen. Zeer geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken op een controlepaneel of een naamplaatje. In diverse kleuren en met de afwerking waar u naar zoekt, zodat we u daar bij veel verschillende toepassingen mee van dienst kunnen zijn.

We hebben veel ervaring met Lexan labels en verschillende andere durables. Het zijn duurzame labels, die we op verschillende manieren voor u kunnen produceren. Net als met automotive labels kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit en natuurlijk deskundig advies door onze specialisten.

Labels voor controlepanelen en naamplaatjes

Onze labels zijn onder andere geschikt voor het gebruik op controlepanelen en naamplaatjes. U kunt deze jarenlang gebruiken, zonder dat u er omkijken naar zal hebben. En zoekt u een label voor bijvoorbeeld een overlay of voor een prototype? Ook dan is het uitstekend mogelijk om de multifunctionele Lexan labels in te zetten.

De Lexan labels zijn onder andere goed geschikt als een cover-membraam. Daarmee zorgt u eenvoudig voor een professionele afwerking van de materialen, terwijl u daarnaast een degelijke bescherming aan kunt brengen. Het is de combinatie van die elementen die onze durables zoals de Lexan labels een goede keuze maakt. Geschikt voor industrieel gebruik, waar we u bovendien meer over kunnen vertellen.

In diverse kleuren en afwerkingen

Zoekt u naar Lexan labels in een specifieke kleur of bent u op zoek naar een bepaalde afwerking van het materiaal? Net als met vinylstickers en raamstickers heeft u de keuze uit een palet van mogelijkheden. Daarmee zorgen we ervoor dat we goed met u meedenken en de producten zowel los als op een rol kunnen leveren. Zoekt u naar een bepaalde soort of een specifieke afmeting? Wij gaan er mee aan de slag en kunnen daar in een grote of een kleine oplage voor zorgen.

Op die manier zijn we uw specialist in Lexan labels, net als in de andere durables waar u wellicht naar op zoek bent. We stemmen de eigenschappen van de labels af op de manier waarop u deze wilt inzetten. Vertel ons de toepassing, dan kunnen onze specialisten aangeven welke eigenschappen daar het best bij aansluiten en hoe u er goed gebruik van kunt maken.

Lexan labels met een lange levensduur

De Lexan labels hebben standaard een lange levensduur, net als de andere durables die u online kunt bestellen. U kunt dan denken aan producten in zeefdruk plano, net als zeefdruk op rol. En zoekt u naar grootformaat oplossingen of wellicht specials met specifieke eigenschappen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

We hebben veel ervaring met Lexan labels en weten op welke manieren u deze kunt inzetten. Dat betekent in de praktijk dat we daarover goed met u mee kunnen denken. Zorg er op een controlepaneel of een naamplaatje voor dat u gebruik kunt maken van hoogwaardige druktechnieken, voor een professionele uitstraling. Benieuwd naar de manier waarop u het bij ons kunt aanleveren of wilt u meer weten over de kosten? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan: wij horen graag van u.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten