Raamstickers

Bent u op zoek naar een pakkende én handige manier om uw reclameboodschap over te brengen? Ontdek dan eens de mogelijkheden op gebied van raamstickers van Reklam. Raamstickers vallen onder vinylstickers en zijn toepasbaar voor zowel binnen als buiten. Formaat, kleur, opdruk, toepassing: wij stemmen het drukproces en de materiaalkeuze volledig op uw wensen af. Neem dan ook gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

De voordelen van raamstickers

Kiest u voor raamstickers van Reklam, dan bent u in elk geval verzekerd van een aantal prettige voordelen. Allereerst zijn deze reclamestickers volledig water- en weersbestendig en hebben ze een langdurige lichtechtheid van zo’n 3 tot 5 jaar. Er is een grote verscheidenheid aan opties mogelijk op gebied van materialen, formaten, kleuren en oplages. Kortom: dankzij het maatwerk van Reklam weet u dat u de beste optie voor uw toepassing kiest.

Druktechniek raamstickers

Met meer dan 45 jaar ervaring in de etikettendrukkerij heeft Reklam alle druktechnieken in huis. De meest gebruikte druktechniek voor het drukken van weers- en waterbestendige raamstickers is zeefdruk, maar het is ook mogelijk om verschillende druktechnieken met elkaar te combineren. Wij informeren u graag persoonlijk over de beste mogelijkheden voor uw raamstickers. Vraagt u gerust een offerte aan zodat wij u zo spoedig mogelijk te woord kunnen staan.

Waarom Reklam?

Als specialist in de etikettendrukkerij heeft Reklam alle benodigde ervaring en kennis in huis. Van raamstickers tot chroomfolie en van etiketten op A4 vel tot zelfklevende labels: wij weten hoe we u van de beste kwaliteitsreclame kunnen voorzien. Wij zijn werkzaam voor alle sectoren en zijn dankzij ons vakkundige maatwerk altijd in staat om aan uw wensen te voldoen. Met name in het MKB, de retail, logistiek, pharma, agri, cosmetica en automotive sector is Reklam sinds 1974 sterk vertegenwoordigd.

Vinylstickers: de mogelijkheden

Raamstickers behoren tot de categorie vinylstickers en bieden u de mogelijkheid voor kwaliteitsreclame voor de langere termijn. Vinylstickers zijn voor elk product toepasbaar, zowel binnen als buiten, wat deze stickersoort geschikt maakt voor allerlei reclamedoeleinden.

Vinylstickers kunnen op rol of los worden geleverd in standaard oplages van 1000 tot 25.000 stuks. Wenst u echter een andere oplage te bestellen? Geen probleem; bij Reklam passen we ons aan uw wensen aan. Ook qua kleuren en formaten zijn de mogelijkheden divers. Op aanvraag informeren wij u graag over de beste opties in uw situatie.

Kies voor duurzame raamstickers van hoge kwaliteit

Bij Reklam staan we voor vakkundigheid, service en kwaliteit. De hoogwaardige materialen en duurzame druktechnieken die wij toepassen sluiten daar naadloos op aan. Dit geeft onze raamstickers en andere soorten vinylstickers een langere levensduur én zorgt voor perfecte kwaliteit.

Heeft u behoefte aan advies van een specialist? We staan klaar om u te informeren en u te voorzien van een advies op maat. Neem gerust contact met ons op; we staan u graag te woord!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten