Vinylstickers

Vinylstickers zijn duurzame, weerbestendige labels, toepasbaar voor allerlei doeleinden – zowel binnen als buiten – en verkrijgbaar in allerlei formaten, vormen, lijmsoorten en afwerkingen.

De veelzijdigheid van vinylstickers is groot. Zo kunt u ervoor kiezen om de vinylstickers op rol te bestellen of los te laten leveren. Ook zijn grote formaten mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor raamstickers die volledig weer- en waterbestendig zijn en voor vinylstickers van chroomfolie, met een metalen look.

 

Toepassingen van vinylstickers

Wilt u losse vinylstickers bestellen die u van hand tot hand kunt verspreiden? Of heeft u juist behoefte aan een grote oplage etiketten op rol? Bij Reklam kunt u terecht voor standaard oplages, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om groot formaat zeefdruk stickers al vanaf 10 stuks te bestellen.

Het is geheel afhankelijk van de door u gewenste toepassing welke soort vinylstickers u het beste kunt bestellen. Op de door u gewenste toepassing stemmen wij het drukproces af. Hoogdruk, diepdruk, zeefdruk, vlakdruk: wij hebben alle druktechnieken in huis en kunnen indien nodig de druktechnieken combineren.

Behoefte aan advies op maat? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten