Keuringsstickers

Moet u kunnen aantonen dat uw producten voldoen aan bepaalde nationale of internationale normen? Met behulp van keuringsstickers kunt u kenbaar maken dat uw producten, materialen of machines zijn goedgekeurd door een specialist. Deze keuringsstickers maken direct duidelijk dat de betreffende apparaten of materialen veilig gebruikt kunnen worden. Op de stickers kan de datum van keuring vermeld worden of tot wanneer de apparatuur gekeurd is.

Keuringsstickers op rol

Erg handig zijn keuringsstickers op rol. U kunt ze, naast de benodigde informatie over de keuring, met uw eigen tekst of logo laten bedrukken.

keuringsstickers
Keuringsstickers NEN normen

De Nederlandse norm is afgekort tot de NEN. In deze normen staan regels opgesteld die de veiligheid bewaken en kwaliteit waarborgen van uiteenlopende producten en machines. De NEN beheert ruim 34.000 normen, onder meer in de bouw, elektrotechniek, zorg & welzijn, ICT, gas & water, medische hulpmiddelen en milieu.

Keuringsstickers EN normen

De Europese normen (EN) worden opgesteld om bij te dragen aan de doelstellingen van de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte. Deze Europese normen worden per land gepubliceerd door nationale instituten. In Nederland is dat de NEN.

Keuringsstickers ISO normen

ISO staat voor International Organization for Standardization. De ISO verzorgt certificeringen en normen en registreert alle ISO-gecertificeerde bedrijven en instellingen van Nederland. Ook voor het bestellen van ISO keuringsstickers bent u bij Reklam aan het juiste adres.

Meer informatie

Onze keuringsstickers hechten uitstekend, zijn waterbestendig en in diverse vormen verkrijgbaar zijn. Ons werk is altijd maatwerk: de stickers die u bestelt moeten aansluiten bij de boodschap of functie die u er als bedrijf aan wilt geven. Meer informatie?

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten