Keuringsstickers

Heeft u keuringsstickers nodig om aan te tonen dat uw producten voldoen aan bepaalde nationale of internationale normen? Dan zijn we u bij Reklam graag van dienst. Met behulp van keuringsstickers kunt u kenbaar maken dat uw producten, materialen of machines zijn goedgekeurd door een specialist. Deze keuringsstickers maken direct voor iedereen duidelijk dat de betreffende apparaten of materialen veilig gebruikt kunnen worden.

Keuringsstickers op rol

Erg handig is het bestellen van keuringsstickers op rol. Hierop kunt u, naast de benodigde informatie over de keuring, uw eigen tekst of logo laten bedrukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor standaard keuringsstickers die aangeven dat uw product, materiaal of machine veilig te gebruiken is. Wilt u hier meer over weten of heeft u specifieke wensen, vraagt u dan gerust een offerte aan, zodat onze adviseurs u persoonlijk verder kunnen helpen.

keuringsstickers

Het nut van keuringsstickers

Op nationaal en internationaal niveau bestaan verschillende normen die aangeven of bepaalde producten goedgekeurd zijn door specialisten. Voordat u gebruik mag maken van keuringsstickers, moet u de betreffende producten dan ook uiteraard laten keuren door een specialist. Deze specialist toont aan of er is voldaan aan de eisen van een bepaalde norm. Deze keuring moet bovendien regelmatig gebeuren. Daarom staat er op keuringsstickers de datum van de keuring vermeld of tot wanneer de apparatuur gekeurd is.

Keuringsstickers NEN normen

De Nederlandse norm is afgekort tot de NEN. In deze normen staan regels opgesteld die de veiligheid bewaken en kwaliteit waarborgen van uiteenlopende producten en machines. De NEN beheert ruim 34.000 normen, onder meer in de bouw, elektrotechniek, zorg & welzijn, ICT, gas & water, medische hulpmiddelen en milieu.

Voor het bestellen van NEN keuringsstickers bent u bij Reklam aan het juiste adres.

Keuringsstickers EN normen

De Europese normen (EN) worden opgesteld om bij te dragen aan de doelstellingen van de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte. Deze Europese normen worden per land gepubliceerd door nationale instituten. In Nederland is dat de NEN.

Keuringsstickers ISO normen

ISO staat voor International Organization for Standardization. De ISO verzorgt certificeringen en normen en registreert alle ISO-gecertificeerde bedrijven en instellingen van Nederland. Ook voor het bestellen van ISO keuringsstickers bent u bij Reklam aan het juiste adres.

We kunnen u in elk geval garanderen dat onze keuringsstickers uitstekend hechten, waterbestendig zijn én dat ze in diverse vormen verkrijgbaar zijn. Ons werk is immers altijd maatwerk: de stickers die u bestelt moeten aansluiten bij de boodschap of functie die u er als bedrijf aan wilt geven. Wij zorgen er graag voor dat u van de juiste oplossing wordt voorzien en werken daarom over het algemeen niet met vaste prijzen, maar met een persoonlijke prijsopgave. Wilt u direct een adviseur spreken over uw wensen en de mogelijkheden? Dan kunt u uiteraard een aanvraag doen en / of contact met ons opnemen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten