Sluitzegels bestellen

Een sluitzegel gebruikt u onder meer om een envelop op een stijlvolle manier te sluiten. Daarnaast kennen sluitzegels andere doeleinden. Zo zijn er speciale varianten waarmee verpakkingen worden afgesloten. Deze kunt u uiteraard bij Reklam op maat laten maken.

Sluitzegels voor elke gelegenheid

U kunt kaarten, brieven of uitnodigingen opvrolijken met een groet, tekst of afbeelding op een sluitzegel. Ook een eigen logo kan op een sluitzegel worden gedrukt. Hiermee geeft u zakelijke post een professionele uitstraling. Daarnaast zijn er de standaard-sluitzegels, zoals die op productverpakkingen. Deze zijn geschikt voor alles van softwareverpakkingen tot voedingsproducten. Over deze mogelijkheden leest u meer onder het onderwerp ‘Sluitzegels webshop’.

Sluitzegels webshop

Sluitzegels voor webshops laten drukken kan op meerdere manieren, afhankelijk van het eindgebruik. Tegenwoordig dienen de zegels voor producten namelijk meerdere doelen. Voorheen zagen consumenten door een intact zijnde sluitzegel dat een product nog ongeopend was – bijvoorbeeld bij een jampot of een koffieverpakking. Inmiddels is het ook voor webshops van belang om een sluitzegeletiket te hebben, omdat consumenten het recht hebben om producten binnen afzienbare tijd terug te sturen. Een sluitzegel of sluitsticker toont dan aan dat de consument het product in kwestie ook nog echt niet heeft geopend.

Daarnaast heeft u bij sluitzegels de mogelijkheid om te kiezen voor een perforatielijn. Hiermee verhoogt u de gebruikersvriendelijkheid van elk product. Zo worden sluitzegels vaak gebruikt voor theeverpakkingen en kunt u deze met de juiste zegel makkelijker openmaken.

Personalisatie van sluitstickers

Bij het aanvragen van uw sluitzegel of sluitsticker kiest u voor een ontwerp dat perfect bij u en uw gebruiksdoel past. Voor de één bestaat dat ontwerp uit een professioneel logo en productinformatie, terwijl anderen liever de keuze hebben uit een aantal standaardopties. Ook de oplage kan verschillen.

Naast het ontwerp kijken en denken wij graag met u mee over de praktische kant. Welke lijmsoort is bijvoorbeeld het beste voor uw te bestellen sluitzegels? Wilt u transparante etiketten of juist ondoorzichtige? In al deze aspecten voorzien wij u graag van advies, zeker als u voor het eerst sluitzegels bestelt.

 

Waarom sluitzegels bestellen bij Reklam?

Sluitzegels bestellen bij Reklam heeft als voordeel dat we als etikettendrukkerij de ervaring hebben om actief mee te denken. Hierdoor maakt u altijd de juiste keuze in het soort zegel dat u bestelt. Wist u bijvoorbeeld dat wij alles af weten van de hechting van de diverse lijmsoorten op alle materialen, zoals glas, kunststof en karton?

Hoe wordt dit product geleverd?

De meeste etiketten leveren wij op rol. Daarnaast hebben wij mogelijkheden om labels en stickers op A4 te printen. Zelfklevende etiketten, waar ook sluitzegels onder vallen, leveren wij op rol in diverse ronde formaten. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende diameters: 25, 35 en 50 millimeter. U krijgt uw etiketten op rol bedrukt per 2500 stuks (bij 25 en 35 millimeter) of per 1000 stuks (bij 50 millimeter). Voor de levertijden kunt u contact opnemen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte met daarbij een schatting van de levertijd.

Bestel uw sluitzegels bij Reklam en neem bij vragen contact op met onze specialisten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten