Sluitzegels

Met een sluitzegel kunt u verpakkingen afsluiten of een envelop op een stijlvolle manier sluiten. Het toont aan dat het product in kwestie nog niet is geopend.

De mogelijkheden

U kunt kaarten, brieven of uitnodigingen opvrolijken met een groet, tekst of afbeelding op een sluitzegel. Een eigen logo kan uw zakelijke post een professionele uitstraling geven. Daarnaast zijn er standaard-sluitzegels zoals die op productverpakkingen, geschikt voor alles van softwareverpakkingen tot voedingsproducten.

Met een perforatielijn verhoogt u de gebruikersvriendelijkheid. Deze worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld theeverpakkingen, die hierdoor makkelijker open te maken zijn.

Personalisatie

U kunt kiezen voor een ontwerp dat bij u en uw gebruiksdoel past. Bijvoorbeeld met een logo of productinformatie. Ook de oplage kan verschillen. Naast het ontwerp denken wij graag met u mee over de praktische kant. Welke lijmsoort is bijvoorbeeld het beste, zijn transparante etiketten gewenst of ondoorzichtige? In al deze aspecten voorzien wij u graag van advies.

 

Meer informatie over sluitzegels?

Onze medewerkers geven u graag meer informatie over onze sluitzegels. Neem gerust contact met ons op.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten