Speciale etiketten

Onder het aanbod speciale etiketten vallen o.a. diverse stickers die voor verschillende toepassingen gebruikt worden:

Iedere label of durable heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Ons salesteam informeert u graag over de mogelijkheden.

Verzendetiketten

Wij hebben keuze uit een ruim aantal formaten en soorten verzendetiketten voor kleine of grote enveloppen of voor pakketten.

Blanco etiketten

Blanco etiketten zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Standaard zijn ze van papier, maar er is een ruime keuze in materiaal en verwerking.

Anti-fraude etiketten

Met anti-fraude etiketten kunt u pogingen tot manipulatie tegengaan. Anti-fraude etiketten zijn zeer geschikt voor het verzegelen van bijvoorbeeld machines en elektronica. Deze etiketten zijn vuil- en oliebestendig en weer- en watervast. Het is bovendien mogelijk om de etiketten te laten bedrukken met een unieke code.

Fluor etiketten

Fluor etiketten of neon labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Ze vallen goed op en zijn daarom ideaal als u op zoek bent naar etiketten die de aandacht trekken.

Meerlaagse etiketten

Meerlaagse etiketten zijn de oplossing als u op zoek bent naar een manier om (veel/verplichte) informatie op uw etiket te plaatsen en u daarbij ook de mogelijkheid wilt om andere elementen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan marketingelementen, meertalige informatie, afbeeldingen of extra ruimte voor aantrekkelijke vormgeving. Het handige aan meerlaagse etiketten is dat u zelfs bij kleine verpakkingen alle informatie kunt geven die wettelijk verplicht is maar ook bijvoorbeeld een recept kan op deze extra lagen weergegeven worden.

Ultra destructable

Bent u op zoek naar stickers die bestand zijn tegen fraude of die dienen als garantie- of sluitzegel? Dan kunt u het beste kiezen voor ultra destructable stickers. Deze stickers worden ook wel hufterproof stickers genoemd. Ultra destructable stickers zijn gemaakt van een materiaal dat in kleine stukjes afbreekt wanneer je het probeert te verwijderen en daarom ideaal op openbare plekken, als garantiezegel of als eigendomsaanduiding op uw producten of bijvoorbeeld gereedschap. Deze stickers zijn geschikt voor binnen- én buitengebruik en zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Keuringsstickers

Wij kunnen keuringsstickers voor u produceren waarmee u kunt aantonen dat uw producten, gereedschap of voertuigen voldoen aan bepaalde richtlijnen. U kunt zelf kiezen welke informatie u laat drukken op de keuringsstickers, bijvoorbeeld de datum van de laatste keuring en het logo van uw bedrijf.


Lexan labels

Lexan labels zijn uitermate geschikt voor gebruik op naamplaatjes en controlepanelen. Deze etiketten zijn duurzaam en kunnen op verschillende manieren voor u geproduceerd worden. Diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen zijn mogelijk.

We geven u graag meer informatie over speciale etiketten.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten