Speciale etiketten

Bent u op zoek naar speciale etiketten voor op uw producten? Reklam biedt u diverse mogelijkheden. Van verzendetiketten tot keuringsstickers, van fluoretiketten tot lexan labels: bij ons vindt u het juiste etiket voor uw toepassing. Heeft u vragen over specificaties zoals afmetingen, kleuren en bedrukking? Neem dan gerust contact op, één van onze specialisten helpt u graag verder.

Aanbod speciale etiketten van Reklam

Onder het aanbod speciale etiketten vallen diverse stickers die voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Reklam produceert heel veel verschillende soorten labels en durables:

Iedere label of durable is met zijn eigen specifieke eigenschappen geschikt voor uw product. Ons salesteam informeert u graag over de mogelijkheden. Bel met onze specialisten voor meer informatie: +31(0)23 535 7517 of vraag hier uw offerte aan.

Verzendetiketten

Bent u op zoek naar verzendetiketten voor kleine of grote enveloppen of voor pakketten? Dan bent u bij Reklam aan het juiste adres. Er is keuze uit een ruim aantal formaten en soorten.

Blanco etiketten

Ook voor blanco, onbedrukte etiketten bent u bij Reklam aan het juiste adres. Blanco etiketten zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Ook heeft u een ruime keuze als het om materiaal gaat. Kiest u voor kunststof of voor papier? En wilt u de etiketten op rol of op vellen geleverd hebben? Het is allemaal mogelijk. Toevoegen: Standaard zijn de blanco etiketten van papier.
Doet u gerust een aanvraag voor een prijsopgave of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Anti-fraude etiketten

Met anti-fraude etiketten kunt u pogingen tot manipulatie perfect tegengaan. Anti-fraude etiketten zijn dan ook zeer geschikt voor het verzegelen van bijvoorbeeld machines en elektronica. Deze etiketten zijn vuil- en oliebestendig en weer- en watervast. Het is bovendien mogelijk om de etiketten te laten bedrukken met een unieke code. Heeft u hier vragen over of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Fluoretiketten

Fluoretiketten of neon labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Deze etiketten vallen goed op, op uw producten en zijn daarom ideaal als u op zoek bent naar etiketten die de aandacht trekken. Ook voor onze fluoretiketten geldt dat er zeeën van mogelijkheden zijn op het gebied van afmetingen, materiaal en kleur. De fluor etiketten zijn standaard papieren etiketten in de volgende fluorkleuren beschikbaar: fluorrood, fluorgeel, fluororanje, fluorgroen, fluorroze. Er zijn verschillende formaten en vormen vanuit voorraad leverbaar maar een speciale aanmaak aangepast aan uw wensen is natuurlijk ook mogelijk.

Meerlaagse etiketten

Meerlaagse etiketten bieden een praktische oplossing voor als u op zoek bent naar een manier om (verplichte) informatie over uw product te plaatsen en u daarbij ook de mogelijkheid wilt om andere elementen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan marketingelementen, meertalige informatie, afbeeldingen of extra ruimte voor aantrekkelijke vormgeving. Het handige aan meerlaagse etiketten is dat u zelfs bij kleine verpakkingen alle informatie kunt geven die wettelijk verplicht is maar ook bijvoorbeeld een recept kan op deze extra lagen kan weergegeven worden..

Ultra destructable

Bent u op zoek naar stickers die bestand zijn tegen vandalisme of die dienen als garantie- of sluitzegel? Dan kunt u het beste kiezen voor ultra destructables stickers.
Deze stickers worden ook wel hufterproof stickers genoemd. Ultra destructable stickers zijn gemaakt van een materiaal dat in kleine stukjes afbreekt wanneer je het probeert te verwijderen en daarom ideaal op openbare plekken, als garantiezegel of als eigendomsaanduiding op uw producten of bijvoorbeeld gereedschap.
Deze stickers zijn geschikt voor binnen- én buitengebruik en zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Keuringsstickers

Heeft u keuringsstickers nodig voor op uw producten? Reklam biedt u een ruim assortiment keuringsstickers waarmee u kunt aantonen dat uw producten, gereedschap of voertuigen voldoen aan bepaalde richtlijnen. U kunt zelf kiezen welke informatie u laat drukken op de keuringsstickers, bijvoorbeeld de datum van de laatste keuring of het logo van uw bedrijf. De keuze is aan u, maar we adviseren u uiteraard graag.

Lexan labels

Lexan labels zijn uitermate geschikt voor gebruik op naamplaatjes en controlepanelen. Deze etiketten zijn duurzaam – u kunt er jarenlang gebruik van maken – en kunnen op verschillende manieren voor u geproduceerd worden. Diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen zijn mogelijk.

Speciale etiketten bestellen

Wilt u één van onze speciale etiket of sticker soorten bestellen? Aarzel dan niet en doe vandaag nog een offerteaanvraag. Dan helpen wij u snel verder.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten