Ultra destructable

Bent u op zoek naar ultra destructable stickers? Reklam helpt u graag verder. Wij zorgen er al meer dan 45 jaar voor dat bedrijven (en particulieren) voorzien worden van stickers en etiketten van de hoogste kwaliteit. Naast ultra destructable labels leveren wij onder andere ook blanco etiketten, verzendetiketten, bier- en wijnetiketten, keuringsstickers en meerlaagse etiketten. Doordat wij dit brede assortiment aanbieden kunnen wij al onze klanten voorzien van wat zij nodig hebben. We maken bovendien altijd een voorstel op maat, zodat u zeker weet dat uw bestelling ultra destructable stickers precies voldoet aan uw wensen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag gerust alvast een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat zijn ultra destructable stickers?

Ultra destructable stickers worden meestal gebruikt om vandalisme tegen te gaan. Het materiaal waarvan deze stickers gemaakt zijn, zorgt er namelijk voor dat de sticker in hele kleine stukjes breekt wanneer iemand deze probeert los te trekken. Lostrekken gaat daardoor niet gemakkelijk, maar er is wel direct te zien dat iemand heeft geprobeerd de sticker te verwijderen. Dit maakt ultra destructable labels zeer geschikt als garantiezegels en sluitzegels. Ook kunt u met deze keuringsstickers fraude tegengaan. Ze scheuren gemakkelijk, maar kunnen niet meer terug geplakt worden.

Wanneer gebruikt u ultra destructable labels?

Ultra destructable stickers kunnen in diverse branches worden toegepast. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor computers, laptops, machines, andere elektronica of de verpakkingen daarvan, maar ultra destructable stickers kunnen ook worden toegepast op radiatoren, motoren of ketels.

Vanwege deze verscheidenheid aan toepassingen is het van groot belang dat de stickers over de juiste eigenschappen beschikken. Waterbestendigheid is een groot voordeel. Ook de goede hechting van de stickers speelt een rol. En heeft u hittebestendige stickers nodig? Ook dan kunt u kiezen voor ultra destructable.

De mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat uw ultra destructable stickers langdurig blijven zitten, kijken we altijd naar het specifieke doeleinde van de stickers. Op die manier kunnen we het juiste materiaal voor uw stickers kiezen en ervoor zorgen dat de stickers bijvoorbeeld tegen hitte kunnen en/of waterbestendig zijn. Een voorbeeld hiervan is de vinylsticker met chroomfolie. Vanwege de hittebestendigheid van dit materiaal kunt u deze stickers gebruiken op hete apparaten zoals ketels, radiatoren, boilers of motoren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Raadpleeg dan gerust één van onze adviseurs, zij staan u graag te woord.

Ultra destructable labels op rol, vellen of als losse stickers

Niet alleen qua toepassing zijn de mogelijkheden divers; ook als het gaat om de levering van uw bestelling passen wij graag een mouw aan uw wensen. Daarom kunt u onder andere kiezen voor ultra destructable stickers op rol, maar ook op vellen of als losse stickers. Het ligt er maar net aan waar uw voorkeur naar uitgaat.

Ultra destructable stickers bestellen bij Reklam

Reklam is al meer dan 45 jaar niet meer weg te denken in de drukkerijbranche. Niet voor niets blijven vele tevreden klanten ons trouw; wij zetten hoog in op klantgerichtheid en vinden het van groot belang dat uw wensen worden ingewilligd. Of het nu om een kleine oplage of een monsteroplage gaat, dat maakt ons niet uit. Wij pakken elke klus met evenveel enthousiasme aan en leveren maatwerk van hoge kwaliteit.

Reklam levert aan alle marktsegmenten en heeft specifieke oplossingen voor vrijwel elk etikettenvraagstuk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Raadpleeg dan gerust één van onze adviseurs via het offerteformulier of bel naar +31 (0)23 535 7517. We helpen u graag verder!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten