Ultra destructable

Ultra destructable stickers zijn tegen vandalisme bestand. Het materiaal van deze stickers breekt in hele kleine stukjes wanneer iemand deze probeert los te trekken, er is direct te zien dat iemand heeft geprobeerd de sticker te verwijderen. Dit maakt ultra destructable labels erg geschikt als garantiezegels en sluitzegels. Maar ook bruikbaar als keuringsstickers en voor het markeren van uw eigendommen. U kunt met deze keuringsstickers fraude tegengaan; ze scheuren makkelijk en kunnen niet meer terug geplakt worden.

Overige eigenschappen

Ultra destructable stickers kunnen voor veel diverse toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor computers, laptops en tablets of andere elektronica, voor het verzegelen van verpakkingen of voor machines zoals radiatoren, motoren of ketels.

Het is dus van groot belang dat de stickers over de juiste eigenschappen beschikken. De stickers zijn vuil- en waterbestendig. Een goede hechting is belangrijk. En heeft u hittebestendige stickers nodig? Ook dan kunt u kiezen voor ultra destructable.

We adviseren u graag over de mogelijkheden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten