Verzendetiketten

Wilt u witte verzendetiketten of juist in een andere kleur? Gaat u voor mat, fluor of glans? En in welk formaat wilt u uw verzendetiketten bestellen? Wat uw wensen ook zijn: bij Reklam heten we u van harte welkom. Graag bespreken we samen met u uw wensen en voorzien we u van een advies op maat, zodat u zeker weet dat de verzendetiketten die u bij ons bestelt exact voldoen aan uw eisen op gebied van kleur, afmeting, toepassing en uiteraard kwaliteit. Verzendetiketten bestellen? Dan moet u dus bij Reklam zijn! Vraag direct een snelle offerte aan zodat we u zo spoedig mogelijk verder kunnen helpen.

De mogelijkheden voor verzendetiketten

U runt een winkel of webshop en u wilt uw bestellingen voorzien van mooie verzendetiketten. Of u wilt een groot aantal uitnodigingen of brieven versturen waarvoor u verzendetiketten nodig heeft. Voor welke toepassing u ook op zoek bent naar verzendetiketten; er is werkelijk van alles mogelijk bij Reklam.

De verzendetiketten van Reklam worden gedrukt als standaard papieren etiketten. Deze serie wordt bedrukt met een cliché; dat wil zeggen dat de bedrukking in één kleur gebeurt. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een opdruk in meerdere kleuren te kiezen. Hiervoor kunt u gerust een persoonlijke prijsaanvraag doen.

Zelfklevende verzendetiketten

Reklam is dé specialist als het om zelfklevende etiketten gaat. Onze zelfklevende verzendetiketten produceren wij in alle soorten en maten en zowel in kleine als in grote oplages. Dat maakt ons tot een zeer flexibele partner die klanttevredenheid voorop stelt. Een blije klant is immers wat ons al meer dan 45 jaar drijft, daar gaan we iedere keer weer opnieuw voor.

Dankzij een breed assortiment aan materialen, druktechnieken en vakmanschap zijn wij in staat om uw zelfklevende verzendetiketten exact zo te leveren zoals u ze wenst. Bovendien bestaan er diverse mogelijkheden wat betreft afneembare kleefkracht en de manier van leveren. Nieuwsgierig? Onze adviseurs kunnen u hier veel meer over vertellen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Verzendetiketten op rol of op A4

Wilt u de verzendetiketten op rol of juist los geleverd hebben? Bij Reklam is alles mogelijk. Het voordeel van verzendetiketten op rol is dat u ze direct vanaf de rol kunt toepassen. Heeft u uw verzendetiketten liever op A4 geleverd? Ook dat is mogelijk. De etiketten zijn zowel rond als met afgeronde hoeken leverbaar. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en wij regelen het voor u.

Hierom bestelt u uw verzendetiketten bij Reklam

Al 45 jaar doen wij er alles aan om onze klanten tevreden stellen. Of het nu om een monsteroplage of slechts een kleine oplage gaat, we pakken elke klus met hetzelfde enthousiasme aan. Deze instelling kenmerkt ons. Wij kiezen er bovendien voor om u altijd van persoonlijk advies te voorzien indien u dat wenst. Dit omdat de mogelijkheden zo uiteenlopend zijn en we u het liefst van het allerbeste voorstel voorzien. De duurzame kwaliteitsreclameproducten die wij produceren variëren van verzendetiketten en blanco etiketten op rol tot veiligheidsstickers, retail-etiketten, raamstickers en meer. Dit maakt ons tot totaalontwikkelaar en -leverancier van (zelfklevende) reclameproducten voor vele branches.

Bestel vandaag nog uw verzendetiketten

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Eén van onze adviseurs staat u graag persoonlijk te woord om de mogelijkheden met u te bespreken. Zo weet u zeker dat u voor duurzame kwaliteit kiest én dat uw verzendetiketten exact volgens uw wens worden geleverd. U kunt gerust alvast een snelle offerte aanvragen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten