Waterbestendige stickers

Voor diverse doeleinden kunt u stickers nodig hebben die zowel goed hechten als waterbestendig zijn. Reklam heeft waterbestendige etiketten die gedurende een lange periode goed blijven.

Meerdere doeleinden

Waterbestendige stickers zijn er in diverse varianten. Hieronder lichten wij enkele categorieën waterbestendige stickers toe.

Veiligheidsstickers

Apparaten als verwarmingen, geisers, boilers en cv-ketels moeten vaak worden voorzien van een veiligheidssticker. Dit kan voor een cv-ketel het noodnummer van een monteur zijn, inclusief instructies van de te volgen stappen bij het constateren van een gaslucht. In andere gevallen kan het gaan om een waarschuwingslogo of een combinatie van deze twee.

Het is van groot belang dat deze veiligheidsstickers duurzaam zijn en jaren blijven zitten. Om die reden moet de hechting ook hittebestendig zijn. Onder meer chroomfolie stickers hebben deze eigenschap. Chroomfolie is heel dun en lijkt qua materiaal op aluminium. U kunt chroomfolie stickers met 1 of 2 kleuren laten bedrukken (standaard) of kiezen voor bedrukking in meer dan 2 kleuren (prijs op aanvraag).

 

Raamstickers

Een ander voorbeeld van een waterbestendige sticker is een raamsticker. Deze wordt gedrukt in zeefdruk, waardoor de sticker een langdurige lichtechtheid van 3 tot 5 jaar heeft. Er zijn bij weerbestendige raamstickers veel mogelijkheden voor zowel kortlopende promotie-acties als stickers die minimaal 3 jaar intact moeten blijven.

Mogelijkheden

Vinylstickers in grote formaten kunt u al bestellen vanaf 10 stuks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor oplages, afwijkende formaten en kleuren of gespiegelde bedrukking en rasters.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten