Waterbestendige etiketten bestellen bij Reklam

Voor diverse doeleinden kunt u etiketten nodig hebben die zowel goed hechten als weerbestendig zijn. Bij Reklam helpen we u daarom graag aan waterbestendige etiketten die gedurende een lange periode goed blijven zitten. Zo bent u na één keer plakken klaar om uw logo, langlopende promotie of keurmerk jarenlang in goede conditie aan uw klanten te tonen.

Waterbestendige etiketten voor meerdere doeleinden

Waterbestendige etiketten zijn er in diverse varianten. Eén variant is het veiligheidsetiket. Wie kiest voor waterbestendige veiligheidsetiketten, doet dit met een specifiek doel. Per doel verschilt het juiste middel. Dit geldt dus ook voor etiketten en stickers. Zo zijn vinylstickers van chroomfolie zeer geschikt voor metaaloppervlakken die warm worden, zoals ketels en geisers. Ook kunnen dergelijke stickers goed op motoren en auto’s worden gebruikt. Hieronder lichten wij enkele categorieën waterbestendige veiligheidsetiketten toe.

Veiligheidsstickers en waterbestendige veiligheidsetiketten

Apparaten als verwarmingen, geisers, boilers en cv-ketels moeten vaak worden voorzien van een veiligheidssticker. Dit kan voor een cv-ketel het noodnummer van een monteur zijn, inclusief instructies van de te volgen stappen bij het constateren van een gaslucht. In andere gevallen kan het gaan om een waarschuwingslogo, of een combinatie van deze twee.

Het is van groot belang dat deze veiligheidsstickers duurzaam zijn en jaar op jaar blijven zitten. Om die reden moet de hechting ook hittebestendig zijn. Onder meer vinylstickers met chroomfolie hebben deze eigenschap. Chroomfolie is heel dun en lijkt qua materiaal op aluminium. U kunt vinylstickers met 1 of 2 kleuren laten bedrukken (standaard) of kiezen voor bedrukking in meer dan 2 kleuren (prijs op aanvraag).

Raamstickers

Een ander voorbeeld van een waterbestendig etiket is een raamsticker. Bij raamstickers worden meerdere druktechnieken gebruikt, waarbij Reklam veelal kiest voor zeefdruk. Hiermee worden weer- en waterbestendige vinylstickers gemaakt die een langdurige lichtechtheid van 3 tot 5 jaar hebben. Er zijn bij weerbestendige raamstickers veel mogelijkheden voor zowel kortlopende promotie-acties als stickers die minimaal 3 jaar intact moeten blijven. Er wordt bij de raamstickers gebruikgemaakt uit een keur aan materialen en daarom voorzien wij u graag van advies op maat. U kunt bij interesse voor een raamsticker vrijblijvend contact opnemen met ons team om u te laten adviseren.

 

Kleine of grote oplage?

Vinylstickers in grote formaten kunt u al bestellen vanaf 10 stuks. Wij bedrukken deze met 1 of 2 kleuren waarbij we gebruikmaken van zeefdruktechniek. Deze techniek geeft weerbestendige en daarmee ook waterbestendige eigenschappen aan de stickers. Uit ervaring weten wij dat de stickers vervolgens geschikt zijn voor jarenlang buitengebruik. Informeert u vooral eens naar de mogelijkheden voor bijzondere/afwijkende formaten en kleuren, of gespiegelde bedrukking en rasters.

Voor raamstickers en specifieke waterbestendige veiligheidsetiketten geldt een hogere minimumafname. Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Online waterbestendige etiketten bestellen

Kiest u voor waterbestendige etiketten, dan begeleiden wij u hierbij graag. Neem contact op met Reklam voor vrijblijvend advies. Houdt u er bij elke bestelling van waterbestendige stickers en etiketten rekening mee dat de levertijd zo’n 2 tot 3 weken bedraagt. Het is natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van onze spoedservice (met levering binnen 2 werkdagen).

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten