Wijnetiketten

Om uw wijnflessen er in het schap tussen alle andere wijnflessen uit te laten springen, moeten wijnetiketten van hoogwaardige kwaliteit zijn, handig toepasbaar zijn en een aantrekkelijke, passende uitstraling hebben. Een eerste indruk kan immers maar één keer gemaakt worden.

 

Wijnetiketten laten drukken bij Reklam

Kiest u ervoor om uw wijn- en spirits-etiketten te laten drukken bij Reklam, dan krijgt u te maken met Grapelabels HQ, een onderdeel van Reklam. Bij Grapelabels HQ zijn we gespecialiseerd in de productie van zelfklevende etiketten van hoogwaardige kwaliteit voor wijn, bier en spirits.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten:

  • De productie van zelfklevende wijn-, bier- en spirits-etiketten
  • De productie van wet glue etiketten
  • Design
  • Afwerking
Wijnetiketten drukken bij Reklam
Zelfklevende etiketten laten bedrukken

Voor het materiaal van zelfklevende wijnetiketten zijn de mogelijkheden zeer divers. Omdat onze voorraad van speciale materialen en belijmingen zeer uitgebreid is, kunnen wij korte levertijden hanteren en uw opdracht altijd probleemvrij verwerken.

Afwerking

Extra aandacht en luxe uitstraling kan verkregen worden met bijvoorbeeld een folie, spotvernis of preeg.

Zelfklevende etiketten laten bedrukken
Wet glue etiketten

Voor wet glue wijnetiketten werkt Grapelabels met een volledig geautomatiseerd wet glue productieapparaat (Cut and Stack). We kunnen aan vrijwel elke aanvraag voor wet glue wijnetiketten voldoen: van gangbaar materiaal tot exclusief handgeschept papier, van zeer grote volumes tot kleinere afnames.

We nemen zowel op nationaal als internationaal niveau voor diverse partijen de complete voorraad uit handen. Via het online bestelsysteem van de betreffende partij laten wij diverse bottelpartijen tijdig afroepen, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Wijnetiketten laten ontwerpen

Bij wijnflessen bedrukken hoort een aantrekkelijk en passend ontwerp. Het label op de wijnfles moet direct aanspreken en het karakter van de wijn op de juiste manier vertolken. Ook dit kan Grapelabels voor u verzorgen. Uiteraard is het mogelijk dat u intensief meedenkt in het creatieve proces.

 

Meer weten?

Als onderdeel van Reklam is Grapelabels dé specialist in het bedrukken van wijn etiketten. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten