Wijnetiketten

Zelfklevende etiketten worden steeds vaker toegepast in de wijn-, bier- en spirits industrie. Deze etiketten moeten uiteraard van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook dienen wijn etiketten handig toepasbaar te zijn op de wijnfles én een aantrekkelijke, passende uitstraling hebben. Een eerste indruk kan immers, ook bij een wijnfles, maar één keer gemaakt worden.

Met wijn etiketten van Reklam weet u zeker dat u goed zit. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Wijnetiketten drukken bij Reklam

Kiest u ervoor om uw wijnetiketten te laten drukken bij Reklam, dan krijgt u te maken met Grapelabels HQ, een onderdeel van Reklam. Bij Grapelabels HQ zijn we gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en produceren van zelfklevende etiketten voor wijnflessen en spirits van hoogwaardige kwaliteit. Hier kunt u terecht voor verschillende diensten:

  • Zelfklevende wijnetiketten laten produceren
  • Wet glue wijnetiketten laten produceren
  • Design voor uw wijnetiketten laten maken
Wijnetiketten drukken bij Reklam

Zelfklevende etiketten laten bedrukken

Kiest u voor een zelfklevend wijnetiket, dan kiest u naast hoogwaardige kwaliteit vooral voor flexibiliteit. Niet voor niets wordt deze manier van drukken steeds vaker toegepast in de wijn- en spirits industrie. De mogelijkheden zijn zeer divers en de labels kunnen zeer snel toegepast worden. Deze combinatie maakt het zelfklevende etiket tot dé groeitoepassing voor de wijn- en spirits industrie.

Wat het materiaal van de zelfklevende wijnetiketten betreft zijn de mogelijkheden zeer divers. Omdat onze voorraad van speciale materialen en belijmingen zeer uitgebreid is, kunnen wij korte levertijden hanteren en uw opdracht altijd probleemvrij verwerken.

Kenmerkend voor Grapelabels HQ én voor Reklam is dat wij continu investeren in de verbetering en optimalisatie van ons productieproces. Momenteel werken wij met 14 productielijnen zelfklevend (PSL) en acht afwerklijnen. Deze lijnen zijn verdeeld over drie productievestigingen.

Zelfklevende etiketten laten bedrukken

Label wijnfles in wet glue vorm

Voor wet glue wijnetiketten werkt Grapelabels met een volledig geautomatiseerd wet glue productieapparaat (Cut and Stack). Dankzij het zorgvuldig opgebouwde machinepark voor wet glue kunnen wij aan elke wet glue aanvraag voor wijnetiketten voldoen: of u nu kiest voor gangbaar materiaal of voor zeer exclusief handgeschept papier.

Ook bij wet glue wijnetiketten geldt dat we zeer flexibel zijn. Met ons grote productieapparaat kunnen wij zowel zeer competitief grote volumes als kleinere afnames snel aanbieden.

Daarbij nemen wij zowel op nationaal als internationaal niveau voor diverse partijen de complete voorraad uit handen. Via het online bestelsysteem van de betreffende partij laten wij diverse bottelpartijen tijdig afroepen, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Etiketten wijnfles laten ontwerpen

Bij wijnflessen bedrukken hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk en passend ontwerp. Het label van de wijnfles – of u nu kiest voor zelfklevend of wet glue – moet immers direct aanspreken en het karkater van de wijn op de juiste manier vertolken. Ook daarvoor kunt u bij Grapelabels terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring in wijnflessen bedrukken en het ontwerpen van labels zijn wij in staat om met moderne precisie de juiste boodschap over te brengen.

Bovendien werken wij samen met gerenommeerde ontwerpers in binnen- en buitenland die dagelijks hun ontwerpen bij ons aanleveren. Uiteraard is het ook mogelijk dat u intensief meedenkt in het creatieve proces. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn.

Meer weten over het bedrukken van wijn etiketten?

Als onderdeel van Reklam is Grapelabels dé specialist in het bedrukken van wijn etiketten. Zodoende voorzien we u dan ook graag van persoonlijk advies. We nemen graag de tijd om uw wensen en eventuele vragen met u door te nemen alvorens we voor u aan de slag gaan. Vraagt u dan ook gerust een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten